Markku Oikarinen

Toimitusjohtaja

markku.oikarinen@pohto.fi

Markulla on noin 30 vuoden kokemus esimies- ja johtamistehtävistä pankki-, turvallisuus- ja koulutusaloilta sekä palkkajohtajana että yrittäjänä. Valmentajana hän on suunnitellut ja toteuttanut räätälöityjä valmennuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille strategisen johtamisen ja muutosjohtamisen sekä tiimityön ja esimiestyön kehittämiseksi. Nykyisin Markku toimii POHTO Oy:n toimitusjohtajana ja
POHTO ACT-tiimin vetäjänä.


Markku Oikarinen, Master of Science in Economics
Strategic Management, Organization Development,  Personnel Evaluations

Markku has nearly 30 years of Supervisory and Management experience in Banking, Security and Educational sector as a Manager and an Entrepreneur. Markku has designed and implemented customized coaching for companies and public sector to develop Strategic Leadership and Change Management as well as Teamwork and Leadership. At present Markku is the CEO at POHTO Ltd and the Founder and Team Leader of POHTO ACT Management Training Team.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!