Kehittämispäällikkö, mekaaninen kunnossapito
POHTO - The Institute for Management and Technological Training Oulu, North Ostrobothnia, Finland

 

Kehittämispäällikön tehtävänä on täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujen tuottaminen asiakasyrityksille. Kehittämispäällikkö tekee läheistä yhteistyötä asiakkaiden, asiantuntijaverkoston ja muiden pohtolaisten kanssa. Odotamme Sinulta sopivaa korkeakoulu- tai amk-tutkintoa sekä kokemusta teollisuudesta. Olet tavoitteellinen ja toimit mielelläsi yhteistyössä ihmisten kanssa. Tarjoamme Sinulle perinteisenä teollisuuden täydennyskouluttajana näköalapaikan suomalaiseen elinkeinoelämään.

Lisätiedot: kehittämispäällikkö Ilkka Pakanen, p. 040 509 7287

Hakemukset pyydämme toimittamaan 31.5.2021 mennessä.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2547508419/
 

Markkinointikoordinaattori
POHTO - The Institute for Management and Technological Training Oulu, North Ostrobothnia, Finland

Tule Irjalle työkaveriksi!

Etsimme reippaasti työhön tarttuvaa henkilöä työskentelemään POHTOon. Työpaikkasi on Oulussa, asiakkaasi ovat koko Suomen alueella. Odotamme Sinulta teollisuustoimialan tuntemusta ja kykyä viedä POHTOn brändiä ja tuotteita tietoisuuteen monipuolisesti mediassa sekä suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Olet yrittäjähenkinen, ja ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Tarjoamme kehittyvän työympäristön, laajan verkoston, erinomaiset työkaverit, ja näköalan Suomessa toimiviin suuriin ja keskisuuriin yrityksiin erityisesti teollisuustoimialoilla.

Lisätiedot: Irja Kellokoski, yhteyspäällikkö, p. 050 570 9702

Hakemus 31.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@pohto.fi, työt alkavat 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2550531760/

Avoin hakemus
Mikäli POHTO kiinnostaa työnantajana ja koet osaamisestasi olevan hyötyä POHTOlle, voit lähettää avoimen hakemuksen toimitusjohtaja Markku Oikariselle osoitteeseen markku.oikarinen@pohto.fi.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!