Taitajien Talo - yrityksille osaajia helposti ja vaivattomasti

 

Onko yrityksessäsi lyhytkestoinen ja rajattu työtehtävä, johon tarvitset tekijän? 

POHTOn Taitajien Talossa käynnistyy kehittämisohjelmia, jotka ovat tarkoitettu pääsääntöisesti korkeakoulututkinnon suorittaneille, työelämän kynnyksellä oleville nuorille osaajille. Ohjelmiin kuuluu henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisen ja POHTOn järjestämän koulutuksen lisäksi ohjattu työharjoittelu (21 – 50 päivää).

Ohjelmat ovat osa Oulun kaupungin työllisyydenhoito-ohjelmaa ja osallistujat ohjelmiin valitaan haastattelujen  ja testien jälkeen.

Taitajien Talo tarjoaa yrityksille motivoituneita ja innostuneita nuoria alansa osaajia.

Taitajien Talo on yrityksille helppo rekrytointikanava. Taitajien Talon puitteissa yrityksissä tehtävien harjoittelujaksojen aikana yritys pääsee vaivattomasti ja kätevästi tutustumaan potentiaalisiin työntekijöihinsä.Yritykset voivat tutustua Taitajien Talon osallistujiin myös yritysvierailuiden tai muiden järjestettävien tapahtumien kautta.

Sekä pitempiin pitempiin harjoittelujaksoihin, että  lyhyempiin kartoitusprojekteihin voit Taitajien Talosta kysyä resursseja. Osallistujien ja ryhmän kehittymistä sekä työharjoittelua ohjaa kaksi Coachia.  Edellinen kahdenkymmenen opiskelijan ryhmä sai harjoittelupaikat pääasiassa Oulun seudun pk-yrityksistä. Harjoitteluajan tehtävät olivat moninaisia, mutta pääasiassa kuitenkin erilaisten selvitysten, tutkimusten, toimisto- ja hallintotehtävien sekä tuotekehityksen tekemistä pk-yritysten käyttöön. Joissakin yrityksissä oli jopa kaksikin harjoittelijaa ja ohjelman osallistujista 76 % työllistyi ohjelman aikana. 

Kysy lisää, projektipäällikkö Jaana Ritola, puh. 010 843 4513 tai jaana.ritola@pohto.fi

 


Hei, voinko auttaa?

Livechat on suljettu

Olemme seuraavan kerran avoinna perjantaina 12:00-14:00

Voitte ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella. Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!