Pähkinänkuoressa


POHTO on suomalainen koulutus, valmennus- ja konsultointiyritys sekä valtakunnallinen elinkeinoelämän oppilaitos. Perustehtävämme on asiakkaiden kilpailukyvyn parantaminen,
ja sen varmistamiseksi vaadimme palveluiltamme ja toiminnaltamme maan parasta tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

POHTOlainen tapa toimia on ollut laadun takeena jo yli neljä vuosikymmentä,
ja siitä pidämme kiinni tulevaisuudessakin:

1. POHTOn tekevät ammattitaitoiset ihmiset, joiden kanssa asiointi on helppoa. Puhumme asiakkaiden kanssa samaa kieltä.

2. POHTOn koulutusten vaikuttavuus on huippuluokkaa. Koulutus on aina investointi, josta maksettava hinta ja ajankäyttö tulevat moninkertaisena hyötynä takaisin asiakkaallemme.

3. POHTO on erityisen yrityslähtöinen. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa ja niitä päivitetään jatkuvasti.

4. POHTOssa opitaan tekemällä, kokemalla ja simuloimalla. Tiedämme, että mikä pitää oppia tekemään, se opitaan tekemällä. Kehitämme jatkuvasti vuorovaikutteisia ja käytännönläheisiä oppimisympäristöjä ja –menetelmiä.

POHTOn taustayhteisön muodostaa säätiö, jonka jäsenet ovat Boliden Kokkola Oy, Kemira Oyj, Metsä Fibre Oy, Oulun kaupunki, Outokumpu Oyj, Pohjois-Suomen Sähkölaitosten kehittämisyhdistys ry, Rautaruukki Oyj, Nokia Oyj, Stora Enso Oyj, UPM-Kymmene Oyj, Akava, EK, SAK ja STTK.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella.

Oulun kehittämiskeskuksessa tarjoamme laajan koulutustarjonnan niin johtamisen kuin tuotannon teemoihin. Hietasaaressa löytyvät myös monipuoliset koulutus- ja kokoustilat sekä majoitus- ja saunatilat. Hietasaari tarjoaa myös erinomaisen ympäristön erilaisille tapahtumille, kuten perhejuhlille ja seminaareille. Tarkemmat tiedot palveluistamme löytyvät Kongressipalvelut-välilehdeltä. Oulun toimipisteen yhteystiedot.

Tampereen alueella järjestämme avoimia ohjelmia ja kursseja suojelu- ja turvatekniikasta, projektien johtamisesta, johtamisesta, kunnossapidosta ja metsäteollisuuden prosesseista. Tampereen toimipisteen yhteystiedot.

Tervetuloa kehittymään POHTOon!


 

Hei, voinko auttaa?

Livechat on suljettu

Olemme seuraavan kerran avoinna perjantaina 12:00-14:00

Voitte ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella. Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!