Simulaatiopalvelut - Onko Sinun yrityksesi osaavissa käsissä?

 

  

Yrityksenkin avaintehtäviin voi harjaantua simuloimalla. Ota yhteyttä - Tehostamme yrityksesi oppimista. 


Katso liiketoimintasimulaation esittelyvideo YouTubesta tästä linkistä

  

Toimintasimulaatioita käytetään itsenäisinä osina POHTOn avoimissa ohjelmissa ja seminaareissa sekä asiakaskohtaisesti toteutettuina, jolloin tavoitteet ja sisältö suunnitellaan yhdessä. 

  

Innovaatioprosessi

Mitä markkinat kertovat, kun kuuntelet niiden viestejä? Ohjatun innovaatioprosessin avulla johdatamme sinut markkinalähtöisen ajattelun pariin. Hahmotamme liiketoimintaympäristön ilmiöt näkyviksi ja ymmärrettäviksi, jolloin voit havaita markkinoiden mahdollisuudet ja luoda uutta.Tule innovoimaan uusi tuote markkinoiden tarpeisiin.

Innovaatioprosessi-Liiketoimintasimulaatio

Kolmannen sukupolven liiketoimintasimulaatio, jonka painopisteet ovat johtamisessa, innovaatioiden kaupallistamisessa kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Strategiaprosessi

Strategian työstäminen ja ymmärtäminen voi olla haastavaa. Koulutusten avulla voimme tehdä strategiaprosessin näkyväksi ja helposti ymmärrettäväksi. Te tiedätte päämäärän, johon organisaatiossanne haluatte. Autamme teitä kohti tavoitteita luomalla strategian hallitusti ja luovasti.

  

Liiketoiminnan testaus

Onko sinulla liiketoiminta-ajatus? Testaa ideasi mallinnusympäristössämme, jossa aikaa nopeuttamalla ja mittasuhteita muuttamalla näemme, kuinka se toimii käytännössä. Käytössäsi ovat asiantuntijat, jotka auttavat sinua hiomaan ideaasi paremmaksi.

Yritysturvallisuus

Riskit ovat luontainen osa organisaation toimintaa, mutta vain tunnistettuja riskejä voi hallita. Varmista organisaatiosi toimintavarmuus ennakoivalla toiminnalla. Mallinnusympäristön avulla voit testata organisaatioosi kohdistuvia riskejä ja niiden vaikutuksia sekä suunnitella toimintamalleja riskien hallitsemiseen.

  

Suunnittelusimulaatiot

Projektinhallinta ei ole vain teoriaa vaan myös käytännön työtä. Hyödynnämme koulutuksessa projektinhallinnan mallinnusta, jossa toteutamme oikean projektin. Pääset soveltamaan oppimaasi teoriaa käytännössä, mikä tukee asioiden nopeaa omaksumista, soveltamista ja käyttöönottoa omaan työhön.

 

 

  
Hei, voinko auttaa?

Livechat on suljettu

Olemme seuraavan kerran avoinna perjantaina 12:00-14:00

Voitte ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella. Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!