Omavalvontasuunnitelma koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisohjeita ja teemme parhaamme, että asioiminen meillä on mahdollisimman turvallista. Toimimme THL:n antamien hygieniaohjeistuksien mukaisesti, ja seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä. Meille POHTOlla ja Ravintola Ruffissa on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi, ja siksi pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan omasta ja muiden turvallisesta asioinnista noudattamalla turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa.

Henkilökuntamme ei tule oireilevana työvuoroon, ja kehotamme myös asiakkaita, joilla on oireita jäämään kotiin. Jäämällä oireisena kotiin voimme jokainen omalta osaltamme osallistua ja vaikuttaa koronaviruksen leviämisen estämiseen ja suojella omaa ja läheisten terveyttä. Olemme kaikki POHTOlla ja Ravintola Ruffinssa ladanneet Koronavilkku -sovelluksen, jotta mahdollinen altistuminen koronavirukselle jäljitettäisiin mahdollisimman pian. Henkilökuntamme käyttää kertakäyttökäsineitä ja tarvittaessa maskeja keittiöllä ja ravintolasalissa. Noutopöytätarjoilussa pyydämme myös asiakkaita käyttämään tarjoamiamme kertakäyttökäsineitä. Vastaanotossa on ostettavissa CE-merkittyjä, tyyppi II -suojausluokan kasvomaskeja sekä suojakäsineitä.

Kokous- ja koulutustiloissa sekä ravintolasalissa olemme vähentäneet asiakaspaikkojen määrää. Lounasajat porrastamme siten, että ravintolasalissa ruokailee korkeintaan kaksi kokous- tai koulutusryhmää kerrallaan. Ruokasalissa turvavälit on myös merkitty lattiaan turvaväli tarroin. Kokous- ja koulutustiloissa sekä ravintolasalissa on hyvä ja jatkuva ilmanvaihto ympäri vuorokauden. Olemme myös entisestään tehostaneet siivousta tiloissamme ja desinfioimme kosketuspintoja kuten ovenkahvoja, pöytien pintoja ja tuolien kädensijoja, näppäimistöjä ja kosketusnäyttöjä huolellisesti ja säännöllisesti. Tiloistamme löytyy käsidesiautomaatteja vastaanotosta sekä ravintolasalista. Siirreltävä käsidesiautomaatti saadaan myös kokoustilojen välittömään läheisyyteen. POHTOn tiloissa on useampia WC-tiloja käsien pesua varten. WC-tiloihin on opastukset käytävillä ja vastaanottoaulassa ja tiloista löytyy THL:n antamat hygieniaohjeistukset käsien pesuun.  

 

 

TURVALLISUUSOHJEET KOKOUS- JA KOULUTUSTILOIHIN                              

 
Hätäpoistumistiet on merkitty poistumistiekylteillä ja valoilla. Tarkistathan aina tilaasi lähimmät poistumistiet.
 
Poistumiskäsky annetaan vastaanottohenkilökunnan toimesta. 
 
Tulipalon tai muun vaaratilanteen sattuessa, jätä tavarasi paikoilleen, ja poistu tilasta kokoontumispaikalle. Kokoontumispaikkana toimii iso parkkipaikka rakennuksen etupuolella. 
 
Kokouksen vastuuhenkilöllä tulee olla ryhmänsä tarkka henkilömäärä tiedossa.
 
Mikäli kyseessä on henkilön aiheuttama uhka- tai vaaratilanne, lukitse luokkatilan ovi, pysy poissa ikkunoiden edestä ja hälytä apua.
 
Käytettävissä olevan alkusammutuskaluston merkit löytyvät käytäviltä ja niitä löytyy

           - jauhesammutin vastaanotosta

           - paloletku Uleasalin ja Kajaanisalin edustalta, ravintolasalista ja FuturePower -yrityssimulaatiotilasta

 

Käytettävissä oleva ensiapuvälineistö:

           - ensiapukaappi vastaanotossa ja Ravintola Ruffin keittiössä

           - defibrillaattori vastaanoton vieressä

           - silmänhuuhteluasema Future-Powerissa

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!