Liiketoimintasimulaatiot

 

POHTOn Simulaatiot ovat ainutlaatuinen tapa oppia käytännössä ja yhdessä tekemällä. Lupaamme, että simulaatioissa ymmärrät ja muistat oppimasi paremmin ja saat käytännön työkaluja toimintojen arkeen siirtämiseen.

 

Mitä simulaatiolla tarkoitetaan? Simuloitu ympäristö pyrkii jäljittelemään todellisuutta mahdollisimman aidontuntuisesti. Simulaatioissa nopeutetaan tyypillisesti aikaa, jolloin ilmiöt ja niiden syy- ja seuraussuhteet saadaan tehokkaasti esille. Oppimisympäristönä simulaatio on oivallinen, sillä siinä painottuvat konkreettiset tapahtumat, jota tukemaan on koottu käsitteet ja teoria. Kokemusperäisessä oppimisessa kaikki aistit ovat mukana, jolloin oppiminen on kokonaisvaltaisempaa, ja kokonaisuuksien havaitseminen helpompaa. Simulaatioissa oppiminen on hauskaa ja tehokasta, ja yllättävänkin todentuntuista.
 
POHTOn liiketoimintasimulaatio on kokonaisvaltainen simulaatio, jossa opitaan ymmärtämään yrityksen kannattavuuteen vaikuttavat tekijät kuten hinnoittelun vaikutukset ja myynnin- ja markkinointitoimenpiteiden merkitykset. Simulaatiossa täytyy myös ottaa huomioon varaston koon vaikutukset tuotantoon ja tulokseen yhdessä tuotannon toimitusajan ja läpimenoajan kanssa. Simulaatioyrityksen on pystyttävä täyttämään asiakastarpeet ja markkinoiden muuttuvat trendit. Vuorovaikutuksen ja yhteistyön merkitys konkretisoituu simulaatiossa.
 
POHTOn LEAN-simulaatiossa toteutetaan LEAN-toimintamallin käyttöönotto organisaatiossa.
 
POHTOn Projektisimulaatio on käytännönläheinen projektiympäristö, jossa toteutetaan oikea projekti. Koulutuksessa ryhmässä oppiminen ja käytännönläheinen simulaatio vuorottelevat, jolloin opitut asiat viedään heti käytäntöön.
 
POHTOn Kyberturvallisuussimulaatio on tarkoitettu yrityksen johdolle, tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta vastaaville henkilöille sekä automaatiojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta vastaaville henkilöille. Simulaatioita toteutetaan avoimena koulutuksena tai räätälöitynä asiakasorganisaation järjestelmien mukaan mallinnettuna simulaatioympäristönä.
 
POHTOn Voimalaitossimulaatio voimalaitoksen käyttötehtäviä hoitaville henkilöille on Metso DNA-automaatiojärjestelmän kautta ajettava CHP-voimalaitossimulaatio. Simulaation käyttöliittymä on internetpohjainen eli simulaattorilla voi harjoitella etätyöpöytäyhteyden kautta vaikka omalta tietokoneeltasi kellon aikaan katsomatta.
 
Kaikki POHTON Simulaatiot ovat räätälöitävissä yrityskohtaisiksi.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!