Elintarvikehygienia 03.11.2020
27.05.2021 - 27.05.2021

Ilmoitan tähän koulutukseen: 

Elintarvikehygienia
Oulu 27.05.2021 - 27.05.2021

Koulutuksessa syvennytään elintarvikehygieniaan ja käsitellään aihealueita, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan varmistaa elintarvikkeiden tai niihin yhteydessä olevien tuotteiden turvallisuus, terveys ja puhtaus aina alkutuotannosta loppusijoitukseen saakka. Koulutuksessa perehdytään myös elintarvikelainsäädäntöön, standardeihin ja näytteenottoon.


Koulutuksesta hyötyvät elintarviketeollisuuden, elintarvikemateriaalien, tutkimus- ja kehitystoiminnan ja laadunvalvonnan parissa työskentelevä henkilöstö sekä laboratorioanalyyseja tekevä henkilöstö.


Koulutukseen voi osallistua lähiopetuksessa tai etäyhteydellä.
Koulutuksen hinta/hlö on 620€ / lähiopetus ja 600€ / etäopetus (+alv 24%).

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Henna Piirainen, 040 7569 832
Yhteyspäällikkö Irja Kellokoski, 050 5709 702
etunimi.sukunimi@pohto.fi
  Hinta: 620€ + alv 24%   
     
  Yhteyshenkilöt:Piirainen Henna  
  Puh:040 756 9832  
  sähköposti:henna.piirainen@pohto.fi  
     
   Rakennuskoski Tiina  
  Puh:050 5900964  
  sähköposti:tiina.rakennuskoski@pohto.fi  
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!