Elintarvikehygienia, Oulu + Etä 10.02.2021
27.05.2021 - 27.05.2021
Elintarvikehygienia, Oulu + Etä
Oulu 27.05.2021 - 27.05.2021
Koulutuksessa syvennytään elintarvikehygieniaan ja käsitellään aihealueita, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan varmistaa elintarvikkeiden tai niihin yhteydessä olevien tuotteiden turvallisuus, terveys ja puhtaus aina alkutuotannosta loppusijoitukseen saakka. Koulutuksessa perehdytään myös elintarvikelainsäädäntöön, standardeihin ja näytteenottoon.
Koulutuksesta hyötyvät elintarviketeollisuuden, elintarvikemateriaalien, tutkimus- ja kehitystoiminnan ja laadunvalvonnan parissa työskentelevä henkilöstö sekä laboratorioanalyyseja tekevä henkilöstö.
Koulutukseen voi osallistua lähiopetuksessa tai etäyhteydellä.
Koulutuksen hinta/hlö on 620€ / lähiopetus ja 600€ / etäopetus (+alv 24%).
Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Henna Piirainen, 040 7569 832
Yhteyspäällikkö Irja Kellokoski, 050 5709 702
etunimi.sukunimi@pohto.fi