Sellun keitto, pesu ja lajittelu, Lappeenranta 05.06.2019
19.02.2020 - 20.02.2020

Ilmoitan tähän koulutukseen: 

Sellun keitto, pesu ja lajittelu, Lappeenranta
Lappeenranta 19.02.2020 - 20.02.2020

Sellun keitto, pesu ja lajittelu 19.-20.2.2020, Lappeenranta

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle teoreettiset ja käytännön perustiedot sellun keitosta. Osallistuja ymmärtää kurssin käytyään eri keittoprosessien merkityksen lopputuotteen kannalta.

Koulutus on tarkoitettu sellutehtaiden käyttö-, kunnossapito- ja automaatiohenkilöille, sekä vuoroesimiehille.

Ohjelma vahvistetaan joulukuussa 2019.

Koulutuksen hinta on 1100 € + alv/hlö

Koulutuspaikka vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Jarmo Kauppi, 040 6896 920
Yhteyspäällikkö Irja Kellokoski, puh. 050 5709 702
etunimi.sukunimi@pohto.fi
  Hinta: 1100€ + alv 24%   
     
  Yhteyshenkilöt:Kauppi Jarmo  
  Puh:040 6896 920  
  sähköposti:jarmo.kauppi@pohto.fi  
     
   Vikström Tiina  
  Puh:050 5709 705  
  sähköposti:tiina.vikstrom@pohto.fi  
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!