Sellun keitto, pesu ja lajittelu 08.11.2017
13.02.2018 - 14.02.2018

Ilmoitan tähän koulutukseen: 

Sellun keitto, pesu ja lajittelu
Lappeenranta 13.02.2018 - 14.02.2018

Tavoite
Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle teoreettiset ja käytännön perustiedot sellun keitosta. Osallistuja ymmärtää kurssin käytyään eri keittoprosessien merkityksen lopputuotteen kannalta.

Osallistujat
Koulutus on tarkoitettu sellutehtaiden käyttö-, kunnossapito- ja automaatiohenkilöille sekä vuoroesimiehille.

Sisältö
Yleiskuva sellun valmistuksesta
Sulfaattikeiton kemialliset perusteet
Ruskean massan pesu ja merkitys selluprosessissa
Kemiallisen massan lajittelu
UPM Kymi keitto, pesu ja lajittelu laitteet
Sellun keitto ja ruskean massan pesun hallinta- prosessiautomaatio

  Hinta: 1100€ + alv 24%   
     
  Yhteyshenkilöt:Timonen Vesa  
  Puh:050 5438440  
  Fax:08 5509 840  
  sähköposti:vesa.timonen@pohto.fi  
     
   Vikström Tiina  
  Puh:050 5709 705  
  Fax:+358 (0)8 5509 840  
  sähköposti:tiina.vikstrom@pohto.fi  
Hei, voinko auttaa?

Livechat on suljettu

Olemme seuraavan kerran avoinna maanantaina 09:00-11:00

Voitte ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella. Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!