Wärtsilä ja GBW roolien vaihdossa POHTOn yrityssimulaatiossa

Marko Jokinen

Yrityssimulaatioharjoitus lähti aluksi heittona liikkeelle ajatuksesta, että voisimme meitä huomattavasti suuremman asiakkaamme kanssa ”vaihtaa rooleja” ymmärtääksemme toistemme toimintaa paremmin. Useiden sattumien seurauksena saimme tämän tapahtuman alulle ja  laitoimme sen team building-teeman alle. Odotukset olivat vähintäänkin epävarmat, sillä emme olleet tällaista kokeilleet ja varsinkaan asiakkaan kanssa.

Harjoitus toteutettiin noin iltapäivän mittaisena 2-3 päivän sijaan ylittäen kaikki odotuksemme. Se antoi asiakkaallemme mielestäni annoksen realismia, jota PK-yritys kokee toimiessaan suurten yritysten kanssa. Pisteenä I:n päällä oli omien henkilöidemme saamat kokemukset tilaajan roolista. Kokemuksen järjestämisestä suurin kunnia kuuluu Erkille ja hänen henkilökohtaiselle kiinnostukselleen asiaa kohtaan.

Tapahtuma avasi hyvin konkreettisesti ja selkeästi mm. tuloslaskelman ja taseen syntyyn vaikuttavia tekijöitä henkilöille, jotka eivät joudu tällaisten asioiden kanssa juurikaan tekemisiin. Erkin tyyli kertoa asiat yksinkertaisesti ja ennalta sovitusti oli erityisesti mieleeni. Osallistuneiden antama palaute oli ainoastaan positiivista ja halukkuutta ilmeni harjoituksen tekemiseen sen todellisen keston mukaisesti. Keskustelu aiheesta oli varsin vilkasta myös harjoituksen jälkeen.

 

Global Boiler Works oy

Marko Jokinen

Kommentit

Kommentoi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!