POHTO uudistuu: Astuimme kertaheitolla digitalisaation eturintamaan.

Anne Oikarinen

POHTO uudistuu: Astuimme kertaheitolla digitalisaation eturintamaan.

Upouusi POHTO Audigitorio®  - mahdollistaa koulutuksille, kokouksille ja erilaisille tapahtumille laadukkaan toimintaympäristön, johon on vaivatonta osallistua mistä päin maailmaa tahansa. POHTO Audigitorio® vie virtuaalitilaisuuden mahdollisimman lähelle lähiopetuksen toteutustapaa ja tunnelmaa. Hyvän teknisen laadun ja vuorovaikutteisuuden kokemus tuotetaan huipputekniikalla: useampi hd-luokan kamera ja kamerakulma, studiovalaistus, suuret näytöt ja tehokkaat mikrofonit vapauttavat osallistujat keskittymään teknologian sijasta varsinaiseen sisältöön. Kouluttaja tai tilaisuuden vetäjä voi liikkua POHTOn Hietasaaren kehittämiskeskuksessa sijaitsevassa fyysisessä studiotilassa vapaasti ilman ahdistavia kuulokkeita tai suun edessä olevaa mikrofonia. Virtuaalisestikin toteutettuun tilaisuuteen voi luonnollisesti osallistua myös tulemalla paikan päälle POHTOon, jolloin on mahdollisuus nauttia Ravintola Ruffin lounas- ja kahvitarjoiluista. Zoom Rooms -yhteys mahdollistaa jopa sadan osallistujan vuorovaikutteisen virtuaalisen kokoontumisen kerrallaan. Striimattuna tilaisuutena tapahtuman seuraajia voi olla käytännössä jopa rajattomasti. Tilaisuudet voidaan tallentaa ja jakaa pilvipalvelimilta myöhempää osallistumista varten. POHTO Audigitorio® on oman koulutus- ja seminaaritoimintamme lisäksi varattavissa asiakkaiden käyttöön erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Asiakkaamme ei tarvitse jännittää tekniikan toimivuuden puolesta, tekninen tukemme on aina paikalla.
Ota yhteys myyntipalveluumme puhelimitse 010 843 4550 tai sähköpostilla myyntipalvelu@pohto.fi ja varaa tila tai tule tutustumaan!

 

Anne Oikarinen
Keittiömestari

Kommentit

Kommentoi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!