”Kaikki on vaikeaa ennen kuin se on helppoa.” — Goethe

Markku Oikarinen

Otsikon lause tuli mieleeni aloittaessani tämän ensimmäisen blogitekstin kirjoittamista. Kiinnostavan ja valtavasta massasta erottuvan blogitekstin luominen on varmasta vaikeaa. Kun päätimme avata tämän palstan, halusimme tuoda esiin oikeasti kiinnostavia näkökulmia koulutuksesta, oppimisesta, yritystoiminnasta ja elämästä yleensäkin, ja välttää kaikki ympäripyöreät, itsestäänselvyyksiä ja koulutusslangia viljelevät tyhjänpäiväisyydet.

Haluamme tällä palstalla tuoda säännöllisesti esiin sitä oppimisen ja kehittämisen riemua, jota näemme joka päivä asiakkaissamme ja omassa väessämme. Mikään ei ole sen palkitsevampaa kuin jokin minkä on kokenut itselleen hyvin vaikeaksi alkaakin osaamisen myötä muuttua helpommaksi. Esimerkiksi yrityssimulaatioissamme on hienoa seurata, kuinka paineen alla tehdyt oikeat päätökset ja niiden myötä parantuva tuloskunta tuovat osallistujille erinomaisen fiiliksen haasteiden voittamisesta. Haluamme myös kiinnittää näillä teksteillä kumppaniemme huomiota niihin asioihin ja ilmiöihin, jotka saavat meidät näkemään uusia mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Tervetuloa seuraamaan POHTOn blogia! Sinä ratkaiset, onnistummeko tavoitteessamme kiinnostavan blogipalstan tekemisessä.

 


Markku Oikarinen
Toimitusjohtaja

Kommentit

Kommentoi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!