POHTO ja Projektiyhdistys (PRY) yhdessä nostamaan projektiosaamisen tasoa P-Suomessa

Markku Oikarinen

POHTO tiivistää yhteistyötään Projektiyhdistyksen kanssa 45-vuotisjuhlavuotenaan 2019. Tavoitteena on pohjoissuomalaisen projektijohtamisen ja -osaamisen tason nostaminen. Yli 1/3 bruttokansantuotteesta tehdään projekteissa! Pohjois-Suomen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisen kannalta on tärkeää saada projektit onnistumaan. POHTO on Pohjois-Suomen teollisuuden ja elinkeinoelämän organisaatioiden kehittämisen kumppani ja vahva projektiosaamisen valmentaja. PRY on teollisuuden projektiammattilaisten jo vuonna 1978 perustama yhdistys, jonka tavoitteena on projektijohtamisen ja -osaamisen kehittäminen Suomessa. Yhdistykseen kuuluu 4.000 projektijohtamisen ammattilaista 600:sta organisaatiosta kaikilta toimialoilta. PRY kuuluu kansainväliseen IPMA -verkostoon, jossa on mukana yli 70 maata.

 

PRY ja POHTO käynnistävät yhdessä kaikille yrityksille ja projektiammattilaisille avoimen Oulun PM Club -verkoston. Oulun PM Club käynnistyy Kalevalan päivänä 28.2.2019 klo 8.30 – 13.00 Kick off -seminaarilla. Seminaarin case-puheenvuoroissa tarkastellaan sekä suurteollisuuden investointiprojektien haasteita ja niissä tarvittavaa osaamista, että kasvavan ohjelmisto- ja digialan menestyjän reseptejä ketteryyden hyödyntämiseen. Lisäksi tarjolla on tietoa projektiammattilaisten ja -organisaatioiden kompetenssitarpeista.

 

PM Club -toiminnan lisäksi vuoden mittaan järjestetään erilaisia tapahtumia ja projektijohtamisen ja -työskentelyn valmennuksia, joiden myötä on mahdollista myös sertifioida projektiosaamistaan Oulussa järjestettävissä avoimissa ja yrityskohtaisissa tilaisuuksissa.

 

Markku Oikarinen

toimitusjohtaja, KTM

Pohto Oy

Kommentit

Kommentoi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!