Asiakastarinoita

Simulaatiotarinoita

 

Pekka Kess (Dr. Sc., Dr. Eng.) Professor, Industrial Engineering and Management, University of Oulu

“Oulun yliopiston tuotantotalouden opetuksessa on käytetty simulaatiota ja yrityspelejä jo 80-luvulta lähtien. POHTOn tuottamat simulaatiot ja niihin liittyvät palvelut ovat hioutuneet vuosien varrella yrityskäytössä ja siksi ovat erinomainen lisä myös tuotantotalouden opetuksessa. Opiskelijat saavat käyttää samoja työkaluja, joita esimiehet ja asiantuntijat käyttävät teollisuudessa. Silloin heidän opintokokemuksensa on eri tasolla, kuin mihin luentosalissa voidaan päästä. Opiskelijapalaute POHTOn kanssa toteutetuista koulutuksista onkin ollut erittäin hyvä”

 

Tuija Välimaa, Henkilöstökehityspäällikkö, Outokumpu Stainless Oy

Johtaminen näkyy yhtäaikaisesti prosessin alusta loppuun POHTOn simulaatioissa. Simulaatioympäristö mahdollistaa nopean tehtäväkierron ja aiemmin opitun hyödyntämisen. Olemme räätälöineet itsellemme POHTOn väen kanssa simulaatioita vuosikymmenten aikana ja oppineet yhdessä paljon toisiltamme ja itsestämme. Suosittelen lämpimästi näiden kehittämistä tukevien ympäristöjen monipuolista hyödyntämistä.

 

Jaakko Sammelvuo, Kuluttajapalvelut yksikön johtaja, Polar Electro Oy

Kansainvälisille markkinoille tuotteita valmistavissa yrityksissä tekeminen on jaettu monesti useaan eri toimipisteeseen ja globaalisti eri alueille. Onnistuminen ja menestyminen rakentuu ja määräytyy pitkälti sen mukaan kuinka eri toiminnot saadaan pelaamaan saumattomasti yhteen. POHTOn järjestämässä liiketoimintasimulaatiossa tämä kokonaisuus oli toteutettu erittäin todenmukaisesti ja hauskalla tavalla. Uskomatonta miten todenmukainen ja yrityksen eri toiminnot huomioon ottava kokonaisuus on voitu rakentaa samaan tilaan.

 

Heikki Kontsas, Riskienhallintapäällikkö, Oulun kaupunki

Innostava, suorastaan koukuttava kokonaisuus. Konkretisoi hyvin miten jokaisen osatekijän on toimittava yhteisen päämäärän hyväksi, osaoptimoinnilla ei menesty.

 

Heidi Kippola, simulaation aikana 5. vuoden kauppatieteiden opiskelija

"Opiskelijan näkökulmasta simulaatio havainnollisti erinomaisesti yrityksen perusprosesseja. Erityisesti jäi mieleen myynnin merkitys, sillä ilman sitä koko yrityksen toiminta pysähtyi. Kokemus antoi käytännön kokemusta välillä hyvinkin teoreettisten opintojen rinnalle. Lisäksi simulaatio oli erinomainen tilaisuus verkostoitua!"

 

Niina Haataja, Palkanlaskentayksikön johtaja, Talenom Oyj

Liiketoimintasimulaation kautta saa hyvän käsityksen siitä, miten oikea yritys toimii isossa kuvassa. Syklin lyhyyden takia näkee päätösten vaikutukset heti ja sen kautta on helppo ymmärtää, että samat kokonaisuudet vaikuttavat yritysten toiminnassa. Ja kaikki tämä hauskalla ja ajatuksia herättävällä tavalla toteutettuna!

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 


.

 

 

 

 


 


 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja
Hei, voimmeko auttaa?

Saat meihin yhteyden tällä pikaviestilomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian arkisin klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse numeroon 010 843 4600.

Olet jonossa Sulje
Hei, olet jonossa sijalla ?. vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos!